Sneijder ziet doelmannen klungelen op Anfield: "Dit is ongekend"

21 februari 2023, 22:14

De eerste helft van de kraker tussen Liverpool en Real Madrid werd dinsdagavond vooral dramatisch voor beide doelmannen. Thibaut Coutrois en Alisson Becker gingen namelijk allebei gigantisch in de fout. In de studio van RTL7 liet Wesley Sneijder zich licht schijnen op de flaters.

Courtois gaf de bal bij een 1-0 tussenstand zomaar cadeau aan Mohamed Salah, die daar optimaal gebruik van maakte. De aanvaller van Liverpool tikte van dichtbij de tweede treffer van The Reds binnen. "Een ongelukkig momentje van onze vriend, Jan", aldus Sneijder over de blunder van Courtois. "Die bal stuitert lullig op zijn knie. Hij hield Real vorig jaar nog in de finale en nu overkomt hem dit. Dat is lullig."

Lees ook: Sneijder niet overtuigd van 'redder' Virgil: "Heeft iedereen het over"

Real knokte zich daarna terug en kwam dankzij Vinícius Júnior langszij. Daar had hij echter de hulp van Alisson voor nodig. Hij schoot de bal via zijn landgenoot in het doel. "Aan de overkant kon onze andere vriend dat ook", vervolgde Sneijder. "Maar door die twee snelle doelpunten moest Real opportunistischer gaan spelen. Maar dit is ongekend, dat hij hem zo tegen hem aanschiet. Maar het is wel een mooie pot."

Darwin Núñez

Jan Boskamp genoot in de studio op zijn beurt vooral van de openingstreffer van Liverpool. Hij zag hoe Darwin Núñez op fantatische wijze voor de 1-0 zorgde, nadat Salah hem op uitstekende wijze wist te bedienen. Het vroege doelpunt viel op Anfield al na drie minuten spelen. "Hiervoor kom je naar het voetballen. Die pass is werelds natuurlijk, dit is echt een klasse goal", vertelde Boskamp over de treffer van Liverpool.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen