Zelfs supporters van Ajax nemen uitspraak Wijndal niet serieus

22 februari 2023, 16:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Owen Wijndal, zo bleek deze week in een interview met ESPN. De linksback van Ajax is te spreken over de manier waarop hij met Steven Bergwijn de linkerkant bestrijkt: ze vormen samen 'zeker de beste linkerkant van Nederland' en als ze echt gasgeven, 'misschien wel van Europa'.

De uitspraken werden met hoongelach ontvangen door veel voetbalfans en zelfs Ajacieden vinden dat Wijndal wat te hard van stapel liep. "Nu ben ik al mijn hele leven Ajax fan, maar volgens mij zette hij na deze woorden de Playstation uit", schrijft Evelien bijvoorbeeld op onze Facebook-pagina. Steven schrijft: "Kijk, dat willen we horen! Niet dat het momenteel waar is, maar het is goed dat het zelfvertrouwen terug is en de lat hoog gelegd wordt. Nu is het aan hen om het ook echt te gaan laten zien."

"Ik als Ajacied denk dat hij wat verkeerde pilletjes heeft geslikt", luidt een reactie van Frank. Op Instagram schrijft een volger van FCUpdate: "Als Ajax-fan vind ik dit wel erg overdreven. Als er iemand uit vorm is, is het Bergwijn wel... En Wijndal heeft ook wel betere periodes gehad. Mond houden en gaan voetballen dus." Ook onder ons [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/414925/linkerflank-wijndal-bergwijn-misschien-wel-de-beste-van-europa,_blank,nieuwsartikel] werd verbaasd gereageerd. "Wijndal heeft zich hier al vaker schuldig aan gemaakt. Die jongen loopt enorm naast zijn schoenen", schreef gebruiker Gusa bijvoorbeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie had ooit gedacht dat ik genoemd zou worden in een artikel op de site 😉. Ik voel me diep vereerd 😂 .

Deblauwe
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De bestelinkerflank van Nederland, misschien wel van de wereld (hahaha), liet het donderdag wel erg afweten. Hebben die wel meegedaan?????

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen