'PSG overweegt taboe te doorbreken en heeft twijfels over MNM'

22 februari 2023, 22:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain vreest voor uitschakeling in de Champions League en lijkt op bijzondere wijze te gaan ingrijpen. Het is naar verluidt niet langer ondenkbaar dat een superster uit de voorhoede wordt geslachtofferd. De verdedigende arbeid van Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé is daarin belangrijk.

PSG kent geen vlekkeloos seizoen in de Ligue 1 en moet aan de bak om de titel andermaal te pakken. Afgelopen weekend moesten de Parijzenaars diep gaan om Lille OSC met 4-3 over de knie te leggen. Volgens het Franse medium Le Parisien nemen de zorgen in het Parc des Princes toe. Natuurlijk zijn Messi, Neymar en Mbappé in aanvallend opzicht belangrijk voor PSG. De verdedigende meters van de supersterren wordt erchter behoorlijk in twijfel getrokken.

Lees ook: Gaat het dan tóch gebeuren? 'Gesprekken tussen Xavi en Messi'

Daarom zou de technische staf, onder leiding van hoofdtrainer Christophe Galtier, overwegen om iemand van MNM naar de bank te verwijzen. Op die manier moet het elftal meer in balans zijn en dat is zeker in de Champions League van groot belang. PSG moet tegen Bayern München een 0-1 achterstand zien weg te poetsen om niet vroegtijdig te worden uitgeschakeld. De return tussen beide grootmachten wordt op woensdag 8 maart afgewerkt in de Allianz Arena.

Transfers

Het is overigens niet uitgesloten dat er komende zomer sowieso een einde komt aan MNM bij PSG. In Frankrijk worden Messi en Neymar namelijk al een tijdje in verband gebracht met een vertrek uit de hoofdstad. Messi zou bezig zijn met een terugkeer naar FC Barcelona, terwijl Neymar wordt genoemd als versterking voor Chelsea. Een transfer van Mbappé is niet aan de orde. Hij verlengde afgelopen zomer nog zijn contract en koos dus niet voor Real Madrid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maakt niet uit wie erin of eruit is .. PSG is geen team , en dan ga je nooit de CL winnen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen