Atlético komt na derby tegen Real met venijnige tweet van vijf woorden

25 februari 2023, 20:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Atlético Madrid is verbolgen over het optreden van de arbitrage in de derby tegen Real Madrid (1-1). In een venijnige tweet van vijf woorden laat de club het ongenoegen blijken over scheidsrechter Jesús Gil Manzano.

Nada nuevo en el Bernabéu schrijft Atlético, ofwel: niets nieuws in het Bernabéu. Daarmee werd gerefereerd aan de rode kaart die arbiter Manzano in de tweede helft toekende aan Ángel Correa. De scheidsrechter meende een elleboogstoot van Correa bij Antonio Rüdiger waar te nemen. Er was zeker contact, maar de verdediger van Real Madrid maakte daar ook wel erg dankbaar gebruik van.

In ondertal wist Atlético toch op voorsprong te komen. Na een vrije trap van Griezmann reageerde José María Giménez het meest alert: de invaller, die de geblesseerd uitgevallen Reinildo Mandava in de eerste helft had vervangen, torende boven Éder Militão en Álvaro Rodríguez uit, alvorens raak te koppen. In de slotfase zorgde de achttienjarige Álvaro Rodríguez echter voor de 1-1 met een kopbal na een corner.

Na de wedstrijd liet ook trainer Diego Simeone weten de rode kaart niet te begrijpen. "Contact is niet hetzelfde als een klap. Rüdiger is 1 meter 94. Hij kon direct weer opstaan. Geel was misschien wel terecht geweest, maar als je hier rood voor geeft, dan staat er aan het eind van de wedstrijd niemand meer op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen