'Dure Koopmeiners staat op het lijstje van Italiaanse topclub'

27 februari 2023, 13:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Teun Koopmeiners heeft zich in de kijker gespeeld bij Juventus, dat de middenvelder graag in de zomer ziet komen naar Turijn. De 36-voudig kampioen van Italië moet wel flink in de buidel tasten om de Nederlander naar de club te krijgen en kijkt daarom ook rond naar alternatieven.

Bij La Gazzetta dello Sport melden ze dat Koopmeiners wel degelijk een belangrijk doelwit is voor Juventus deze zomer. Alleen wordt het erg lastig voor de Italianen om aan de prijs van Atalanta te voldoen, want die vragen naar verluidt vijftig miljoen euro en dat ligt buiten het budget van Juventus.

Daarom heeft Juventus een potentieel alternatief op de korrel en dat is volgens de geruchten Morten Hjulmand van Lecce. Er zijn al eerder gesprekken gevoerd met de middenvelder, maar er is nog niets concreet uit gekomen. Tevens wil AS Roma Hjulmand ook graag erbij hebben, dus is de concurrentie om de handtekening van de Deen groot.

Lees ook: Lang reageert ludiek op actie van vandalen: "En nou wegwezen!"

Goed seizoen Koopmeiners

Koopmeiners speelt dit seizoen alles bij Atalanta en is in de competitie zeer belangrijk met zes doelpunten en drie assists. Vorig seizoen kwam de middenvelder nog laat in zomertransferperiode over van AZ. Dankzij zijn goede prestaties in Italië speelde Koopmeiners zich eind vorig jaar in de WK-selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder verzorgde in de kwartfinale tegen Argentinië nog de fameuze assist voor de 2-2 van Wout Weghorst. Koopmeiners benutte in de strafschoppenreeks een pingel, maar dat mocht zoals bekend niet baten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen