Haaland vraagt astronomisch bedrag voor sponsordeal, meer dan Messi

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 februari 2023 – Erling Haaland is misschien wel de beste spits van de wereld op dit moment. Het sponsorcontract dat de Noor heeft met zijn schoensponsor Nike loopt af, dus is het nog maar de vraag of hij ook de komende jaren op de kicksen van het Amerikaanse bedrijf speelt. The Athletic zegt te weten hoeveel geld Haaland wil vangen voor een nieuwe deal.

Haaland vraagt astronomisch bedrag voor sponsordeal, meer dan Messi

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het zou gaan om een bedrag rond de 22,5 miljoen euro dat de topspits vraagt in ruil voor zijn krabbel onder een sponsorcontract. Een flink bedrag, dat door zijn riante salaris bij Manchester City zorgt voor een mooie zakcent voor hem en zijn familie. Bij The Citizens verdient de Noorse international rond de vijftig miljoen euro, dus we hoeven niet bang te zijn dat Haaland in de kou komt te zitten. 

Record gebroken
Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Als Nike opnieuw de handtekening weet te bemachtigen van de topspits dan kan het bedrijf rekenen op geweldige reclame. Los van het feit dat Haaland aan de lopende band weet te scoren en in het middelpunt de belangstelling staat, breekt hij voortdurend records. Afgelopen weekend werd het clubrecord van Sergio Agüero gebroken voor meeste treffers in èèn seizoen.

Haaland trof voor de 27e keer het doel in de Premier League dit seizoen. De Argentijnse spits van weleer had het record in handen. In het seizoen 2014/2015 scoorde hij in 33 wedstrijden 26 keer voor Manchester City, Haaland had slechts 24 wedstrijden nodig om dat record te breken. Als Nike daadwerkelijk 22.5 miljoen euro gaat betalen, komt hij op nummer twee te staan voor duurste sponsorcontract. Neymar staat op èèn met 26 miljoen, Lionel Messi staat voor nu op nummer twee met twintig miljoen euro per jaar.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

    Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd