Van Dijk negeert Argentijnse journalist en krijgt venijnige opmerking naar hoofd geslingerd

28 februari 2023, 23:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gastón Edul slaagde er maandagavond tijdens het FIFA-gala niet in om Virgil van Dijk voor zijn camera te krijgen. Dat kwam de Nederlandse verdediger op een venijnige opmerking te staan.

Een video van de korte interactie tussen Edul en Van Dijk gaat viral in Argentinië. "Virgil, één minuut. Slechts twee vragen, alsjeblieft", zegt de journalist tegen Van Dijk, die niet ingaat op het interviewverzoek en zijn weg op de groene loper vervolgt.

De journalist van TyC Sports draait zich vervolgens meteen om naar de camera en geeft Van Dijk een trap na. "Virgil van Dijk heeft nee gezegd. Het maakt niet uit. Argentinië heeft hem in de kwartfinale verslagen", aldus Edul.

Van Dijk werd maandag in Parijs uitverkozen tot beste centrale verdediger ter wereld en maakte deel uit van het Elftal van het Jaar. Lionel Messi werd verkozen tot Speler van het Jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een paar jaar terug was hij de beste centrale verdediger, maar zijn voetbalschoenen zijn hem voorbij gelopen. Nu een middelmatige centrale verdediger en held op sokken. Spiegel kapot zeker ?

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerder zielig dan venijnig...

Francc
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De sukkel....hoe zo een overschatte verdediger......lijkt wel een wijf met dat knotje...en ja...."meneer" is er niet van gediend omdat de journslist Argentijns is....zit nog hoog dat gebluf dat we effe wereldkampioen gingen worden......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen