Ex-vriendin Jasper Cillessen doet haar verhaal: "Hij dreigde met verspreiding privébeelden"

9 maart 2023, 15:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen wordt door zijn ex-vriendin Maria Morán beticht van chantage. Vlak voor het WK werd bekend dat Cillessen en de sportverslaggeefster een dochter hebben in Spanje dat er ruzie was over de hoogte van de alimentatie die hij zou betalen. In een interview met Story vertelt Morán nu dat Cillessen het kind niet wilde hebben en dreigde met de verspreiding van privébeelden als Morán niet zou overgaan tot een abortus.

"Jasper heeft mij meermaals bedreigd en gechanteerd, zelfs toen ik zwanger was", beweert de Spaanse journaliste, die een korte relatie had met Cillessen. "Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen. Als ik dat niet zou doen, zou hij privéfoto's en -video's van mij openbaar maken. Hij chanteerde me vrijwel dagelijks. Ik mocht ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken, omdat ik twee jaar heb gezwegen."

De advocaat van Morán liet eerder al weten verschillende strafrechtelijke en civiele procedures te hebben aangespannen tegen Cillessen. Ze verwijten hem dat hij zijn gezin heeft verlaten en niets heeft betaald voor zijn dochter, die in oktober 2021 werd geboren en de naam Cayetana kreeg. Volgens de advocaat van Morán is een celstraf zelfs mogelijk voor de doelman. Momenteel speelt Cillessen voor NEC en zou hij nieuw liefdesgeluk hebben gevonden met Charlene Zwiers, maar dat interesseert Morán niet.

Woensdag, op Internationale Vrouwendag, plaatste Morán een boodschap aan haar dochter via Instagram. In dat bericht noemde ze Cillessen niet specifiek, maar zei ze 'dreigementen' te hebben ontvangen 'van mensen die wilden beslissen over jouw leven'. "Het leven is een prachtige reis, maar het is tegelijkertijd ook moeilijk om een vrouw te zijn. Helaas heeft mama zich gedeisd moeten houden om de strijd te 'winnen' van machtige mannen, die denken dat alles te koop is met geld. Nou, alles behalve oprechte liefde en waardigheid."

"Ze heeft veel dreigementen moeten doorstaan van die 'mensen' die vonden dat ze het recht hadden om te beslissen over het leven, over jouw leven", schreef Morán aan haar dochter. "Ze heeft beledigingen moeten doorstaan, van mensen die me al twee jaar lang het zwijgen proberen op te leggen, die willen dat ik me klein voel, dat ik me voel als een stuk afval. Ze wilden dat ik me zou schamen om mijn buik, waar een levende baby in zat, omdat hij een beroemdheid was en ik niets meer dan een hoer."

"Ik heb me stil moeten houden uit angst om mijn baan te verliezen, uit angst om jou te verliezen. Helaas worden zulke dreigementen ook vaak waargemaakt in dit land. Ik wil dat je in vrijheid kunt leven, dat niemand je het zwijgen wil opleggen, dat je voor niemand hoeft te buigen, dat je keuzes kunt maken over je eigen lichaam zonder je te hoeven schamen, dat geen enkel machtig persoon jou klein laat voelen, dat je de vrijheid hebt om te beslissen, te spreken en te voelen, zonder angst voor de gevolgen."

Cillessen, zijn zaakwaarnemer en NEC hebben niet gereageerd op vragen van Story over de verklaring van Morán.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zwanger?Als het een kip is dan eten we die samen op en als het een kind is mag jij het houden. Dit even zwart op wit zetten als er weer zo'n omhoogneukertje voorbij komt.

SanderVanMiltenbergh09
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga toch weg…..wie wil er nou met Cillessen naar bed…?? Was ze dronken ofzo

Gerrit05
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

We hebben Overmars gehad.... Promes.... en nu deze pipo... Ajax weet ze wel uit te kiezen... Gelukkig hebben we bij Feyenoord nooit dit soort dingen...

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja joh in Rotterdam is verder vast iedereen heilig !!😂😂😂 Vraag bijv maar eens aan jullie held Dirk Kuijt hoe heilig die is met de vrouwtjes !!!👌😂die neukte letterlijk en figuurlijk de stewardessen in het vliegtuig !! En dat is niet gelogen !! Dus ach … vieze schijnheilige mannetjes zitten overal hoor …. Het is maar net of dit soort dingen uitkomen of niet!! 🥴🥳als er toch 1 criminele moordende boevenstad is is het Rotterdam wel .. dusssss 😂

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gerritje gaat goed met je ? dit heeft Jasper na zijn Ajax tijd gedaan . Ben je Jantje Mulder vergeten en Van Gobbel en die vuurwerk verkoper !!!!!!!!!!!! Eikel die je bent .

Gerrit05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 wat een happende hap-hap zijn jullie zeg!!!

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Imbeciel. Dat je de namen niet noemt wil niet zeggen dat ze er niet zijn bij 010.

Voetbalxpert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een story uit story 😂

MarcieMarc1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bijzonder persoon, naast dat wij natuurlijk meer om voetbal kwaliteiten geven zegt dit wel genoeg over wat voor mannetje dit is.. als hij geen zin heeft in dat kind dat moet die zelf weten maar betaal wel gewoon de alimentatie en anders je piemeltje in je broek houden want je kent de consequenties… 0 respect voor dit jochie

SanderVanMiltenbergh09
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga toch weg…..wie wil er nou met Cillessen naar bed…?? Was ze dronken ofzo?

Reurtje
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jij schrijft anders ook dubbel.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoi Harmen

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vraag me de hele tijd al af waar Harmen blijft bij dit artikel!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij is Sander Harmen .

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dronken vrouw is een engel in bed !!!!!!!!!!!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen