Guardiola neemt het op 'flashende' Walker: "15 jaar geleden was het compleet anders"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 maart 2023 – De reputatie van Kyle Walker staat momenteel flink onder druk. De 32-jarige verdediger van Manchester City krijgt mogelijk een politieonderzoek aan zijn broek, nadat The Sun afgelopen week camerabeelden publiceerde waarin Walker zijn geslachtsdeel aan twee vrouwen liet zien. Zijn trainer Pep Guardiola heeft zich nu ook uitgesproken over de bizarre situatie.

Guardiola neemt het op 'flashende' Walker: "15 jaar geleden was het compleet anders"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vorige week zaterdag zou Walker met vrienden op stap zijn gegaan na afloop van de 2-0 overwinning op Newcastle United. Tijdens het uitgaan liet de verdediger volgens de Engelse krant echter 'verschrikkelijk' gedrag zien en werden meerdere vrouwen lastiggevallen. Op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Crystal Palace nam Guardiola het deels op voor de verdediger.

Lees ook: Camerabeelden uit bar brengen 'flasher' Walker in ernstige verlegenheid 

Op de vraag of hij Walker heeft aangesproken op zijn gedrag, was Guardiola duidelijk. "Nee, ik heb met hem gesproken, maar hem niet herinnerd aan zijn verantwoordelijkheden", sprak de manager. "Wij zijn allebei volwassenen. Ik ben geen vader. Ik ben een vriend van hem. Na zeven jaar ervaring weet ik dat veel dingen kunnen gebeuren en iedereen kan op mijn steun rekenen bij persoonlijke kwesties. Iedereen."

Guardiola vindt wel dat zijn spelers zich bewust moeten zijn van de omstandigheden als professioneel voetballer. "Overal zijn er camera's en telefoons. Iedereen weet dat. Vandaag de dag worden we 24 uur per dag overal aan blootgesteld." Volgens de Spaanse trainer zijn de tijden voor voetballers ook flink veranderd. "Het is compleet anders dan 15 of 20 jaar geleden. Toen was de wereld voor voetballers en managers nog helemaal anders. Nu moeten we ons aanpassen", aldus Guardiola.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd