Vermoedelijke opstelling PSV: Spitspositie twijfelgeval, De Jong lijkt fit

12 maart 2023, 09:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV krijgt zondagmiddag bezoek van Cambuur. De Brabanders lijken weer te kunnen beschikken over spits Luuk de Jong, die de afgelopen week kampte met enkelklachten. PSV wil in het spoor blijven van Ajax en Feyenoord door te winnen van laagvlieger Cambuur, dat gaat de ploeg vermoedelijk in de volgende opstelling doen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Simons, Veerman; Bakayoko, De Jong, Silva.

Als De Jong toch niet kan spelen, zal Fabio Silva waarschijnlijk naar de spitspositie gaan en komt Anwar El Ghazi op zijn plek op de vleugel. PSV moet het de komende tijd blijven doen met Joël Drommel tussen de palen. De sluitpost is normaal gesproken de bankzitter bij PSV, maar door een pittige knieblessure van eerste keeper Walter Benítez krijgt de 26-jarige sluitpost weer een plek in de basis. Het is hopen voor PSV dat hij midden april, wanneer Ajax op bezoek komt, weer fit is.

De ziekeboeg bij PSV was redelijk vol, maar met Luuk de Jong, Anwar El Ghazi en Ismael Saibari komen er ook wel weer wat grote namen terug in de wedstrijdselectie. El Ghazi speelde tegen RKC en ADO Den Haag al weer, dus hij kan als konijn uit de hoge hoed getoverd worden mocht er nog iemand wegvallen. Cambuur kan weer beschikken over Mees Hoedemakers. Bjørn Johnsen is de belangrijkste schakel van de Friezen.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Ruiter; Schmidt, Bergsma, Smand, Van Wermeskerken; Van Kaam, Hoedemakers, Foor; Breij, Johnsen, Mahi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen