FC Barcelona erkent interne fout in Frenkie de Jong-soap

14 maart 2023, 09:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frenkie de Jong mocht in de afgelopen zomer vertrekken bij FC Barcelona, maar besloot zelf om te blijven. In Catalonië zijn ze inmiddels dolgelukkig met dat besluit en willen ze hem nu niet langer kwijt. Een zomerse transfer naar Manchester United lijkt daarmee (in elk geval voorlopig) definitief van de baan.

Intern bij FC Barcelona zijn ze hun eigen fout de afgelopen tijd gaan inzien, zo schetst El Mundo Deportivo. Volgens het medium is er binnen de club eensgezindheid over het feit dat De Jong zeker moet blijven. "Gelukkig hebben we hem destijds niet verkocht", zou een interne bron aan de ochtendkrant hebben gemeld over de ontwikkelingen rondom zijn persoon.

In Camp Nou wilden ze de oud-Ajacied vooral verkopen vanwege de slechte financiële situatie waarin FC Barcelona zat en nog altijd zit. Toch lijkt De Jong niet langer een optie om financieel schoon schip mee te maken. De Madrileense krant Marca adviseerde afgelopen weekend nog om het contract met de Nederlander open te breken en te verlengen.

Lees ook: Frenkie spreekt zich uit en gooit de deur naar Manchester United dicht

Niet alleen Manchester United heeft belangstelling in Frenkie, volgens Football Insider zou Chelsea hem ook tot de hoogste prioriteit hebben gemaakt in de komende zomer. Zelf gooide hij recentelijk echter openlijk de deur dicht als het gaat om een vertrek in de komende zomer, terwijl Xavi zijn pupil 'een van de beste middenvelders ter wereld' noemde en liet blijken ook niet te willen meewerken aan een overgang. Ook dat is een bevestiging van de veranderde status van De Jong. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen