'Veel internationale belangstelling' voor twee PSV-verdedigers

14 maart 2023, 11:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV kan in de komende maanden Jordan Teze (23) en Armando Obispo (24) mogelijk gaan verkopen. Er is 'veel internationale belangstelling' voor het verdedigende duo dat op de bank is geraakt in het Philips Stadion. Aangezien zij in de laatste vijf officiële wedstrijden geen minuut maakten, is de kans op een vertrek groter. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Zowel voor Teze als Obispo is de verwachting niet dat er niet zoals eerder acht miljoen euro per speler op tafel komt, ondanks dat hun verbintenissen na dit seizoen nog twee jaar doorlopen. Beide spelers waren het grootste deel van dit seizoen een vaste basisklant, maar zijn inmiddels op de bank beland.

De laatste vijf officiële wedstrijden kwamen ze dus helemaal niet in actie, maar dat was volgens trainer Ruud van Nistelrooij geen bewuste actie. Anders had PSV in de winter mogelijk kunnen meewerken aan een transfer van in elk geval Teze. 'Volgens doorgaans goed ingevoerde bronnen was een buitenlandse club afgelopen winter bereid om acht miljoen euro voor Teze te betalen', weet het ED.

 

Lees ook: PSV spot 'nieuwe Denzel Dumfries' in het Abe Lenstra Stadion

Daarbij moet overigens worden opgemerkt dat het daarbij niet ging om een uitgebracht bod, want PSV ontving uiteindelijk géén telefoontje. Teze en Obispo komen beide uit de jeugdopleiding van PSV en speelden respectievelijk 132 en 68 duels in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Teze kwam daarnaast driemaal uit voor het Nederlands elftal, wat Obispo nog niet is gelukt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Obispo was beter dan de Ligt volgens kenner de Mos !!!!!!!!!!!!

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke spelertjes voor misschien een Greuther Fürth of een Burnley, groter niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen