Van Stee heeft goed en slecht nieuws voor Feyenoord-fans

14 maart 2023, 20:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de uitzending FC Rijnmond hebben verschillende analisten hun licht laten schijnen over de aanstaande Klassieker. Zondagmiddag gaat Feyenoord op bezoek bij Ajax en verdedigt daar de felbegeerde koppositie in de Eredivisie. De belangen zijn zoals gezegd enorm, want bij een verliespartij zijn de Rotterdammers de eerste plek kwijt aan Ajax. Henk van Stee, Geert den Ouden en Dennis Kranenburg spreken hun verwachtingen uit.

Van Stee is kraakhelder over de aanstaande Klassieker. "Dit zullen de Feyenoord-supporters niet leuk vinden, maar ik denk dat Ajax de bovenliggende partij gaat zijn", vertelt de voormalig technisch directeur van de club. "Als ik mijn geld erop moet zetten, denk ik dat Ajax die wedstrijd gaat winnen", zegt Van Stee even later. Den Ouden durft zich niet aan een voorspelling te wagen. "Daar kan ik geen uitspraken over doen. Ik verwacht een hele nerveuze wedstrijd. Beide ploegen willen allesbehalve verliezen. Feyenoord kan moeilijk een wedstrijd controleren of rustig uitspelen", zegt de oud-spits.

"Ajax zal sowieso moeten omdat ze het gat naar nul punten willen verkleinen. De kans is dus groot dat ze veel op de helft van Feyenoord gaan spelen. Daarbij geeft Feyenoord normaal niet zoveel kansen weg en creëert zelf altijd wel iets", denkt Rijmond-verslaggever Kranenburg. "Een aantal spelers zal niet de hele wedstrijd vol gas kunnen geven, maar dan heeft Feyenoord nog 5-6 spelers die op het puntje van de stoel zitten om er in te komen", vertelt Van Stee.

Ook goed nieuws  

Ondanks de negatieve verwachtingen voor De Klassieker, denkt Van Stee wél dat Feyenoord aan het einde van de rit bovenaan gaat eindigen. "Ik ben ervan overtuigd dat Feyenoord, gezien het speelprogramma, kampioen gaat worden." De Rotterdammers wonnen afgelopen zondag maar nipt van FC Volendam (2-1). Dit baart de analisten echter geen enkele zorgen. "Als je ook dit soort wedstrijden gewoon blijft winnen, is de kans groot dat je kampioen wordt. Dit Feyenoord stemt mij heel tevreden", concludeert Den Ouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen