Wéér helemaal mis bij FC Groningen: fan op het veld, duel gestaakt

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – Het duel tussen FC Groningen en sc Heerenveen is zondagmiddag gestaakt. Er kwam niet voor het eerst dit seizoen een supporter het veld op en achter het doel van de noorderlingen werd het dusdanig onrustig, dat de arbiter het niet veilig genoeg meer vond. En dus werd er net als tegen SC Cambuur tijdelijk gestaakt. Jetro Willems werd op bizarre wijze belaagd, toen hij de boel wilde sussen. 

Wéér helemaal mis bij FC Groningen: fan op het veld, duel gestaakt

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Willems mengde zich tussen de onrustige supporters, die bij een 0-2 achterstand van zich lieten horen. Helaas net als tegen SC Cambuur niet op de manier zoals het zou moeten. Er kwam iemand het veld op, terwijl de fans achter het doel het gevecht aangingen met de stewards. Daarop besloten de spelers om te proberen de achterban rustig te krijgen, maar vooralsnog zonder succes. 

Bekijk ookKrankzinnig: FC Groningen-supporter geeft Willems gigantische dreun

Willems kreeg een gigantische dreun van een van de aanhangers van FC Groningen, die duidelijk in beeld vol uithaalde met zijn vuist. Sowieso was het zo onrustig, dat arbiter Serdar Gözübüyük besloot om het duel tijdelijk stil te leggen. Een kleine tien minuten voor het einde ging de bal weer rollen in Groningen, waar wel een gedeelte in de Euroborg besloot om voortijdig het stadion te verlaten na alle onrust. • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd