Valentijn Driessen vindt gedrag van Ajacieden 'bijzonder treurig'

20 maart 2023, 19:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Valentijn Driessen noemt het gedrag van John Heitinga en de spelers van Ajax voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord 'bijzonder treurig'. De Amsterdammers traden de aartsrivaal met branie tegemoet, maar maakten hun borstklopperij niet waar.

Dat het 'arrogante' Amsterdamse gedrag Feyenoord dwarszat, bleek wel uit het interview dat Orkun Kökcü na afloop gaf aan ESPN. De aanvoerder van de Eredivisie-koploper maakte in niet mis te verstande beoordelingen duidelijk dat hij klaar was met Ajax.

Daar kan Driessen zich wel iets bij voorstellen. "Ik vind het gedrag van die Ajacieden gewoon bijzonder treurig. Als het nou ergens op gebaseerd is, je Union Berlin twee keer met 3-0 van de mat veegt en in de kwartfinale van de Europa League staat, dan heb je recht van spreken. Maar je bent uitgeschakeld door Union Berlin en wint van Cambuur, NEC en Sparta. Wat wil je dan?", steekt Driessen van wal in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Volgens Driessen zit er 'totaal' geen groei in het de ploeg van Heitinga. "Dat hebben we gisteren ook gezien. Dan heeft iedereen het over het tweede deel van de eerste helft na de 1-1 van Edson Álvarez, die gewoon uit een ordinaire corner scoorde, maar je vroeg je continu af: wat is nou de bedoeling achter dit spel? Zit hier een idee achter? Ik heb het niet kunnen ontdekken."

Dat Kökcü na afloop van de Klassieker zijn gram haalde, begrijpt Driessen wel. "De arrogantie is totaal misplaatst, zeker in een seizoen als dit. Je moet ook weten wanneer je je nederig moet opstellen en niet te hoog van de toren moet blazen, zeker niet in deze uitgangssituatie waarin Ajax zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nota bene Valentijn Driessen die het gedrag van iemand anders bijzonder treurig vindt. Hypocriete lul.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben je zelf ook . Sinds ajax slecht draait en iemand anders bovenaan staat ,ben je alleen maar aan het zeiken en smoesjes verzinnen ,en zielig doen . Terwijl je als je bovenaan staat jouw nooit hoort over byv de var ,en alle momenten die jullie jarenlang mee hebben gehad .

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit heb ik wel met supporters in het algemeen. Die Feyenoorders die moord en brand schreeuwden toen Ajax goed wegkwam hoor ik nu ook niet toegeven dat ze zelf goed weggekomen zijn al een paar keer. Of dat nou de charge van Hartman in de beker was of 2 spelers die onterecht tegen Feyenoord zijn weggestuurd. En ik zeg niet dat ik dit niet snap, je wilt niet toegeven als je bovenaan staat je geluk heb gehad met bepaalde momenten. Nu zeg ik ook niet dat Feyenoord niet bovenaan had gestaan als die momenten anders waren afgelopen (want ze doen het gewoon heel goed), maar je snapt hopelijk mijn punt. En ik bedoel het natuurlijk ook niet als bash verder

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hartman in de neker was rood maar geen var en een speler voor de scheids . Maar goed . Mijn punt is gewoon dat we jarenlang niks horen over momenten en nu wordt alles uitgemeten . Ook onzin momenten waar dingen duidelijk zichbaar niks is of juist wel Verder hoor je ook nergens iets over de momenten waar wij boos over mogen zijn . Psv,utrecht,twente uit . De media is/was gewoon bezig met stemmingmaken .

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Joh tuurlijk had Hartman 2 x geel moeten hebben maar over zulke dingen moet je niet zeuren je hebt het wel eens mee en wel eens tegen maar als Kudus de 3-2 had gemaakt [ keurige redding trouwens] was heel de media anders in hun oordeel !!!! Niemand had verwacht na Volendam thuis dat we nu tweede zouden staan tis gewoon but seizoen . Feyenoorders nog gefeliciteerd 👏👏

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een higler zou hem geven ja dat klopt . Maar elke normale scheids geeft 1x geel

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die valentijn is een hijo de puta

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies dit

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De media is erg goed in van een mug een olifant maken zzz

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt . Kijk.maar naar hartman . Zijn overtredingen maar zeker geen 2x geel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen