Tottenham-fans spreken zich uit over Arne Slot na vertrek Conte

27 maart 2023, 08:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tottenham Hotspur moet officieel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Dat Antonio Conte niet gelukkig was in Noord-Londen werd de voorbije weken steeds duidelijker en zondagavond maakte Tottenham Hotspur bekend dat de Italiaan het seizoen niet afmaakt. In de zoektocht naar een opvolger van Conte wordt door Tottenham Hotspur-fans de naam van Arne Slot naar voren geschoven. 

Slot staat sinds de zomer van 2021 aan het roer bij Feyenoord. De prestaties van de Rotterdammers mogen er zijn. Slot loodste Feyenoord in zijn eerste seizoen naar de finale van de UEFA Conference League en is hard op weg die prestatie te overtreffen. De nummer drie van het afgelopen seizoen gaat momenteel aan de leiding in de Eredivisie, staat in de halve finale van de KNVB Beker én treedt volgende week aan in de kwartfinales van de Europa League. In de Eredivisie is de voorsprong op Ajax zes punten, waardoor de eerste landstitel sinds 2017 steeds dichterbij komt.

Lees ook: 'Feyenoord moet vrezen: Slot staat op schaduwlijstje Tottenham Hotspur'

De prestaties van Slot blijven niet onopgemerkt. Vorige week pakte The Times al uit met een schaduwlijstje van Tottenham Hotspur, waarop onder meer de naam van Slot zou prijken. Mocht de huidige nummer vier van de Premier League de opvolger van Conte daadwerkelijk uit Rotterdam willen halen, dan kan zij rekenen op de goedkeuring van meerdere supporters.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen