Bizarre situatie bij Bayern: gesprekken met nieuwe kandidaten stopgezet, selectie wil met huidige trainer door

13 mei 2024, 19:13   Bijgewerkt: 14 mei 2024, 14:43
Foto: © Imago

Bayern München heeft opvallend veel moeite om een nieuwe hoofdcoach aan te stellen. Sinds de afwijzing van succestrainer Xabi Alonso zijn er meerdere trainers genoemd om Thomas Tuchel op te volgen, maar de selectie lijkt juist met hem door te willen.

Na Xabi Alonso werden onder andere Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick genoemd, maar zij gaven allen aan de overstap niet te willen maken. Recentelijk zouden er gesprekken zijn geweest met oude bekende Hansi Flick en Oliver Glasner, die momenteel het beste bij Crystal Palace naar boven haalt met vijf overwinningen in zes wedstrijden, maar door beide namen kan waarschijnlijk een streep.

Zo wil Glasner zelf niet naar München, aangezien hij zeer tevreden is bij Palace. En volgens Florian Plettenberg wil de selectie van Der Rekordmeister juist heel graag door met Tuchel, de huidige coach. In het midden van een ‘minder seizoen’ (tweede of derde in de Bundesliga en halve finales Champions League) werd besloten dat het beter was dat de wegen van Tuchel en Bayern zouden scheiden.

Maar nu veel goede kandidaten hebben afgezegd en de fans van de club zich samen met een deel van de selectie achter Tuchel schaart, zou het kunnen dat de trainer en de club alsnog om tafel gaan. Volgens Sky Sport zouden onder andere Manuel Neuer, Thomas Müller, Harry Kane, Leroy Sané, Eric Dier en Jamal Musiala met Tuchel door willen volgend seizoen, terwijl ook sportdirecteur Max Eberl graag met hem door wil. Andere namen op het lijstje van Bayern zijn Roberto De Zerbi en Erik ten Hag.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSG komt na heenduel met Dortmund met verschrikkelijk nieuws: einde seizoen en géén EK

Paris Saint-Germain meldt na de eerste halve finale tegen Borussia Dortmund in de Champions League heel slecht nieuws.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen