Slot zorgt voor grote ergernis na Go Ahead Eagles - Feyenoord: 'Ik vond het een beetje too much'

27 april 2024, 11:17
Foto: © Imago

Anco Jansen heeft zich donderdagavond lichtjes gestoord aan de persconferentie van Arne Slot na afloop van het duel tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord. De oefenmeester van de huidige nummer twee van Nederland werd zowel voorafgaand als na afloop gevraagd naar zijn mogelijke overgang naar Liverpool. Slot benadrukte niet alleen hoe graag hij die stap wil maken, maar ook hoe goed hij het de afgelopen jaren heeft gedaan in Rotterdam-Zuid.

Tijdens de uitzending van Voetbalpraat op ESPN vrijdagavond kwam het laatste nieuws over Slot uiteraard ter sprake. Verschillende media en journalisten, waaronder de zeer goed geïnformeerde Fabrizio Romano, pakten uit met het akkoord tussen Feyenoord en Liverpool over een transfer van Slot. De huidige nummer drie van Engeland tast diep in de buidel voor de komst van de succestrainer van Feyenoord, die na drie jaar de deur van De Kuip achter zich dicht gaat trekken. Hij won in Rotterdam de landstitel, de KNVB Beker én bereikte de finale van de UEFA Conference League.

Artikel gaat verder onder video

Jan Joost van Gangelen is benieuwd hoe Slot zich gaat houden in Engeland, nu hij omringd zal worden door vedettes. Jansen denkt dat Slot daar wel voor gemaakt is. Hij is wel slim hoor. Ik vind hem ook heel goed in situaties inschatten, vertelde de voormalig voetballer van onder meer FC Emmen en NAC Breda. Maar de houding van Slot tijdens de persconferentie na Go Ahead Eagles - Feyenoord schoot er bij Jansen iets minder lekker in. Gisteren (donderdag, red.) vond ik het wel een beetje too much. Hij ging in één keer vertellen hoe goed hij het allemaal wel niet heeft gedaan. Dat weten we allemaal, het is natuurlijk ook zo. Maar dat ging hij nog even 28 keer herhalen.

Van Gangelen denkt dat Slot dat deed omdat hij ‘heel lang’ zijn mond heeft moeten houden. Jansen betwijfelt dat. Ik had het gevoel dat het een manier was om een beetje druk te zetten naar Feyenoord: luister even, dit moet rond komen, zo klonk het.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Naar mijn idee een beetje kort door de bocht. Slot is direct betrokken en weet natuurlijk beter wat de stand van de interesse en onderhandelingen waren. Je hebt best kan dat het voor alle betrokkenen al duidelijk was dat Liverpool heel serieus was. Dat het zo goed als rond zou komen. Ik zie het niet als druk zetten.

wim tuit
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een beetje kort door de bocht, voor mij mag Slot alles zeggen, en zeker als het gaat om zijn prestatie's in de afgelopen 3 jaar. Maar zoals altijd MOET er wel iemand opstaan die ergens kritiek op heeft. Get alive man !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen