'Feyenoord kan mogelijk dikke streep zetten door nieuwe huurdeal met Minteh'

18 mei 2024, 10:46
Foto: © Imago

Het is nog maar de vraag of Yankuba Minteh volgend seizoen speler is van Feyenoord. De aanvaller, die een nieuwe huurdeal tussen de Rotterdammers en Newcastle United wel ziet zitten, wordt mogelijk verkocht door zijn werkgever. Dat betekent dat Feyenoord met een flink aanbod moet komen willen ze zaken doen met de Gambiaan.

Feyenoord zet in op een langer verblijf van Minteh, die een goed seizoen kent in De Kuip. De Rotterdammers willen de vleugelspeler opnieuw huren van Newcastle United. Door een nieuwe ontwikkeling kan dat zomaar eens een lastig verhaal worden, zo weet Martijn Krabbendam van Voetbal International vrijdagavond te melden. “Newcastle United zit een beetje met de financiële fair play regels, hoorde ik van de week”, zegt de journalist.

Artikel gaat verder onder video

De situatie van Newcastle kan mogelijk gevolgen hebben op Feyenoord. “Die gaan misschien wel overwegen om Minteh te verkopen. Dan is Feyenoord kansloos. Dat kunnen ze gewoon niet betalen. Hij is meer dan twintig miljoen euro waard. Dat gaat dan wat worden om hem te vervangen”, zegt Krabbendam.

Minteh ligt bij Newcastle nog tot medio 2028 vast. Het lijkt voor Feyenoord niet mogelijk om de Gambiaan definitief over te nemen van de Engelse club. De transferwaarde zou, zeker na een goed seizoen in dienst van de Rotterdammers, te hoog zijn voor Feyenoord. Minteh was dit seizoen goed voor elf doelpunten en zes assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

Kees van Wonderen bevestigt dat Arne Slot interesse had om een van zijn voormalige pupillen naar Feyenoord te halen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan...mogelijk...eerst maar eens zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen