Romano over transfer Slot: ‘Liverpool zet komende uren aan in onderhandelingen met Feyenoord’

25 april 2024, 09:26
Foto: © Imago

Liverpool hoopt snel tot een akkoord te komen met Feyenoord over de overstap van Arne Slot. Volgens Fabrizio Romano gaat de Engelse topclub de komende uren weer om de tafel met de Rotterdammers.

Liverpool zou zich woensdag voor het eerst formeel bij Feyenoord hebben gemeld voor Slot. The Reds deden een bod van zeven miljoen euro plus twee miljoen aan bonussen, wat door de Rotterdammers van tafel werd geveegd. De nummer twee van Nederland zou naar verluidt een bedrag van rond de vijftien miljoen euro verlangen voor de succestrainer.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Romano zal Liverpool de komende uren flink doorzetten in de onderhandelingen om zo tot een akkoord te komen met de Rotterdammers. Daarmee hopen ze de deal zo snel mogelijk af te ronden.

Persoonlijk lijkt een akkoord tussen Slot en Liverpool niet ver meer. De transferexpert schrijft dat er in de gesprekken tussen de Engelse topclub, de trainer en zijn zaakwaarnemer tot dusver geen obstakels zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans komen plotseling met striemend fluitconcert tijdens uitreiking medailles

De supporters van Feyenoord heffen plotseling een striemend fluitconcert aan in De Kuip, vlak voordat de zojuist gewonnen KNVB Beker aan hun favoriete club zou worden uitgereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mocht Slot tot een deal komen met Liverpool , dan zal hij als eerste de pers ff moeten vertellen dat als ze domme vragen stellen, hij daar geen antwoord op geeft . Ik denk dat Slot verstandiger is dan menig journalist.en dat zeg ik als Ajax supporter en wens hem veel succes bij Liverpool 🤝

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen