Ajax-speler komt met gigantische voorspelling: ‘Na het EK ben ik 80 miljoen euro waard’

18 april 2024, 11:35   Bijgewerkt: 18 april 2024, 11:48
Foto: © Imago

Brian Brobbey verwacht dat hij na het EK flink gaat stijgen in transferwaarde. De aanvaller van Ajax, die waarschijnlijk met Oranje zijn opwachting gaat maken op het Europees Kampioenschap in Duitsland, komt in een TikTok-video met Men’s Health NL met een gewaagde voorspelling.

“Na het EK ben ik tachtig miljoen euro waard”, zegt Brobbey met een stalen gezicht. “En dan naar Manchester United?”, krijgt de Ajax-spits vervolgens de vraag. “Ik heb hier nog een contract tot 2027”, lacht hij. Brobbey staat deze maand op de cover van Men’s Health.

Artikel gaat verder onder video

Brobbey ontbrak vorige interlandperiode in de selectie van het Nederlands elftal wegens een blessure die hij had opgelopen in het duel tegen Sparta (2-2). De spits lijkt echter genoeg vertrouwen te hebben in een definitieve uitverkiezing voor de selectie voor het EK. Het EK gaat op 14 juni van start in Duitsland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes zit vlak boven zeer opvallend spandoek in de ArenA: 'Heeft hij zelf opgehangen'

De geschorste algemeen directeur Alex Kroes van Ajax was zondag aanwezig bij de wedstrijd tegen FC Twente.

@menshealthnl Voor welke Nederlandse club denk je dat Brobbey nog zou willen spelen? 👀 #brobbey #ajax #sportsnews #gymtok @AFC Ajax ♬ origineel geluid - Men's Health NL

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jamie
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wat heerlijk om te zien hoe bescheiden spelers momenteel zijn. Is het echt de bedoeling dit serieus te nemen? Misschien moet Ajax dan even wachten tot BB het EK heeft gespeeld, kan de rest van het elftal mee, nieuwe (betere) spelers kopen en dan liefst minder arrogante spelers, die wel hart voor de club hebben. Geen Bergwijn/huis die niets eens de moeite nemen na afloop het te laten lijken alsof ze de fans bedanken. Gewoonweg een schande dat irritante nepgeklap. Daar betaal je dan je ticket voor, slecht voetbal kijken en net bedankje…dus ik zeg, duimen, verkopen en aankopen.

DLM
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

😂😂😂😂 de gehele selectie van Ajax van dit moment is nog geen 80 miljoen waard. Weer z'n speler die redelijk speeld. in een zeer matig elftal, en dan meent dat hij de beste van de wereld is

Jean Sauter
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

ik heb zelden zo een zelfoverschatting gelezen. Misschien gaat die mee na het EK.

Jean Sauter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

niet bedoelde ik.

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

dus toch alweer 20 miljoen gezakt!!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit zegt ook genoeg over deze selectie . Wat ik al eerder zei en live gezien heb in de galgenwaard en de kuip . Deze selectie krijgt vaak een draai om hun oren ,maar het doet ze niks. Ze lopen er nog steeds bij alsof ze wereldsterren zijn . Deze speler is alleen fysiek ,en in de eredivisie komt hij daarmee weg . Maar in de betere competities sneeuwt hij onder ,en gaat het niks worden .

GewoonBert
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Geen al te slimme uitspraak van onze vriend Brian ! Hiermee zet hij al voor het E.K begonnen is een flinke druk op zichzelf ! En als het allemaal niet zo gaat als Superster Brobbey het gewild zou hebben ? Dan wordt je met je eigen woorden op je kop geslagen ! Hij had beter wat humor kunnen bezemen ,zoals deze uitspraak "" Na het E.K ben ik 80 euro waard !"" Vergis je niet 80 euro is ook nog eens veel geld ! Er zijn bossen mensen ,die van 80 euro in de week moeten zien rond te komen !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen