Verbazing om keuze voor Slot bij Liverpool: ‘Denk dat hij Erik ten Hag in vermomming is’

27 april 2024, 22:52
Foto: © Imago

De aanstaande overstap van Arne Slot naar Liverpool is het onderwerp van gesprek in Engeland. Er bestaat veel twijfel over de komst van de Nederlander, maar hij kan ook op steun rekenen.

“Ik had dit totaal niet verwacht”, begint Andy Gray over de transfer van Slot bij beIN SPORTS. “Ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Als je me twee weken geleden dertig keer had laten raden wie de nieuwe trainer van Liverpool zou worden, had ik Arne Slot z’n naam niet genoemd.”

Artikel gaat verder onder video

Ook medepresentator Richard Keys zag de keuze voor Slot niet aankomen. “Ik probeer mezelf in de schoenen van Liverpool-fans te wanen. Ben ik enthousiast? Nee. Ben ik verbaasd? Ja. Om eerlijk te zijn had ik meer verwacht. Ik kan geen namen noemen van Nederlandse trainers die slaagden in onze competitie. Er zijn er een aantal die wat succes kenden, zoals Hiddink, Van Gaal of Gullit, maar geen van hen had over een langere periode succes. Ik denk dat hij Erik ten Hag in vermomming is.”

Toch zijn niet alle aanwezigen negatief over het aanstellen van Slot door Liverpool. “Ik denk dat hij een geweldige trainer is”, neemt John Obi Mikel het voor hem op. “Hij heeft het heel goed gedaan bij Feyenoord. Hij speelt het type voetbal waar Liverpool-fans van houden, aanvallend met veel doelpunten.” Gray probeert de verwachtingen nog te temperen: “Die omschrijving die jij van hem geeft, is precies zo’n omschrijving die Manchester United-fans kregen over Erik ten Hag.” Mikel ziet wel een verschil tussen de situaties van Slot en Ten Hag. “Het verschil is dat Slot bij Liverpool wel de spelers heeft om zo te voetballen”, besluit de voormalig middenvelder van Chelsea.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Persoonlijk hem daar ook niet verwacht, misschien redt hij het wel, zal leuk zijn. De ervaring leert dat het voor praktisch alle Nederlandse coaches, niet de minste, een kerkhof is geweest! Ik wens je alle geluk van de wereld!

Rudolf21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Doordat veel Ajacieden in Nederland opgehemeld worden door de media en uiteindelijk allemaal mislukken in het buitenland krijgen we in Nederland vaak de schijn tegen. Zelfde gaat gebeuren met Brobbey, Taylor en Kaplan. Worden hier helemaal opgehemeld maar gaan in het buitenland mislukken. En dan nu de beste trainer vergelijken met zo’n opgehemelde Ajax trainer. Gaat gewoon slagen bij Liverpool.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Precies rudolf21. Slot heeft zijn eigen status gemaakt . Feyenoord met weinig middelen weer teruggebracht naar de eredivisie top. Ten hag had gewoon al goeie spelers en overmars kocht slim in . Nu ten hag zelf wat te zeggen heeft is het niks . Geen resultaat ,vermogen uitgegeven . Qua spelers heb je ook gelijk,alleen geldt dat voor psvers en feyenoorders. Alleen wij worden idd niet zo opgehemeld,en komen niet binnen met een gigantische prijs om ons nek . V dijk en wijnaldum hebben wel de goeie route genomen (geleidelijk naar de top) Misschien moeten de spelers van nu daar een voorbeeld aan nemen

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Garracher, Souness, Gray, Keys daar begint het al. Slot moet proberen zichzelf te zijn en zijn uiterste best doen al is het maar om het Nederlandse voetbal te laten opwaarderen. Als Slot de (moeilijke) spelers mee krijgt dan lukt het hem wel. De Engelse media zullen versteld staan van Slot's sympathieke verschijning in interviews. Doe je best Arne, je hebt deze promotie na je overgang van PEC, AZ en Feyenoord zelf bewerkstelligd en dik verdiend. Het ga je goed.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Och ons deugertje . Nu is slot weer sympathiek etcetc . 🤮 Seizoenenlang was het nog een heel ander verhaal van huichelaar krotje over onze arne . Had hij nog nare trekjes etcetc. Toch !!! Het enige wat deze oude liverpool helden zeggen is helemaal niet zo erg . Ze zijn gewoon realistisch vanuit liverpool gezien. Maar deze heren staan gewoon achter slot ,als je eens alles leest en begrijpt. Net zoals de meeste mensen in en rond liverpool. En ja dat weet ik . De engelse media zal altijd op zoek zijn naar . Dat doen ze bij iedereen sympathiek of niet . Verder gaat slot het gewoon maken daar . Daar ben ik van overtuigd . De enige fout die hij kan maken is dat hij eredivisiespelers gaat halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen