Emile Schelvis lacht tachtigjarige man, live op televisie als commentator, op pijnlijke wijze uit

16 mei 2024, 08:14
Foto: © Ziggo

Ziggo Sport-commentator Emile Schelvis heeft woensdagavond zijn lach niet kunnen inhouden tijdens het optreden van de Italiaanse zanger Albano Carrisi, beter bekend als Al Bano, voorafgaand aan de wedstrijd tussen Atalanta en Juventus. De zanger zong het Italiaanse volkslied, maar niet volgens iedereen op een hele goede manier.

Het Italiaanse volkslied, Fratelli d'Italia, werd door Al Bano gezongen voorafgaand aan de Coppa Italia-finale tussen Atalanta en Juventus. Schelvis deed voor Ziggo Sport het commentaar bij deze wedstrijd, maar had moeite om zijn lach in te houden gedurende het optreden van Al Bano. Op televisie was duidelijk hoorbaar dat de commentator om de tachtigjarige zanger moest lachen. Hij was niet de enige.

Artikel gaat verder onder video

Op sociale media wordt er namelijk zeer kritisch gereageerd op het optreden van Al Bano: "De slechtste uitvoering van het Fratelli d'Italia komt op naam van Al Bano", schrijft Serie A-kenner Willem Haak op X. "Zo! Was dit beroerd zeg", reageert een ander. Het optreden viel de commentator van dienst, maar dus ook bij de Nederlandse kijkers, niet in de smaak.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart kijkt Van Basten aan: ‘Hij is de énige die jou hier aan tafel heeft omgeluld’

Rafael van der Vaart lacht: "Hij heeft één avond hier gezeten met jou… Volgens mij is hij de enige persoon die jou omgeluld heeft." 


Bekijk hieronder het optreden van Al Bano voorafgaand aan de wedstrijd in de Coppa Italia:

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen