Hancko juicht van jongs af aan voor Liverpool: ‘Maar op dit moment speelt er niets’

27 april 2024, 21:41
Foto: © Imago

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko is van jongs af aan al groot fan van Liverpool. Opmerkelijk is dat dit precies de club is waar zijn huidige trainer, Arne Slot, naartoe lijkt te gaan.

“David Beckham was mijn idool”, begint Hancko in de trailer voor zijn ESPN-documentaire die zondagavond om 21:15 uur in première gaat op ESPN 1. “Ik droeg zijn shirt, maar als kind was ik helemaal gek van Liverpool. Dat kwam doordat de Slowaakse verdediger Martin Skrtel daar speelde.” Opvallend detail is dat Feyenoord-trainer Arne Slot dicht bij een overstap naar de Engelse topclub is.

Artikel gaat verder onder video

De kans is aanwezig dat de Slowaak zijn trainer achterna gaat. Toch is een vertrek van de verdediger bij Feyenoord momenteel nog niet aan de orde. “Ik heb in februari mijn contract verlengd”, legt Hancko uit. “Toen sprak ik met onze algemeen directeur Dennis te Kloese. Hij zei: ‘We willen je heir zo lang als het kan behouden. Maar als het juiste komt en het is één van de grootste clubs, of iets wat je echt wil, dan breng ik je naar het vliegveld toe.’ Dat is hoe we het besproken hebben. Maar het speelt nu niet. Er is geen druk op mijn spelersmakelaar of op de club”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans komen plotseling met striemend fluitconcert tijdens uitreiking medailles

De supporters van Feyenoord heffen plotseling een striemend fluitconcert aan in De Kuip, vlak voordat de zojuist gewonnen KNVB Beker aan hun favoriete club zou worden uitgereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu gaan we natuurlijk weer veel spelers met Slot/Liverpool in verband gebracht worden , wat een slecht spelletje is dit ook hè.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Hancko gaf altijd al aan dat hij graag voor Liverpool wil spelen en zijn droomclub is. Wat tegenwoordig veel spelers niet meer durven uit te spreken omdat ze veel kritiek kunnen verwachtten als een concurrent interesse toont.. Logisch dat nu Slot trainer wordt daar dit nu nieuws is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen