'Liverpool concretiseert plannen: eerste gesprek met Slot geweest, tweede op komst'

23 april 2024, 16:40   Bijgewerkt: 23 april 2024, 17:01
Foto: © Imago

Liverpool heeft contact gehad met Arne Slot voor de huidige trainersvacature. Een gesprek heeft al plaatsgevonden, een tweede is op komst, zo melden verschillende media.

Volgens The Times en transferexpert Fabrizio Romano is er al contact geweest tussen beide partijen en staat een tweede gesprek gepland. Slot werd enkele dagen geleden uitgeroepen tot topfavoriet bij de Engelse topclub om het over te nemen van Jürgen Klopp, maar toen speelde er nog niets concreets. Nu is het duidelijk dat Liverpool geïnteresseerd is in de diensten van de huidige coach van Feyenoord.

The Times meldt dat Liverpool naar verluidt iets minder dan 10 miljoen euro aan Feyenoord over zou maken om Slot over te nemen. De Nederlandse trainer heeft een contract in Rotterdam tot 2026 en daarin staat geen afkoopclausule vermeld. Vooral Michael Edwards, chief executive of football bij Liverpool, zou zeer gecharmeerd zijn van de 45-jarige coach.

Artikel gaat verder onder video

Eerder stond Xabi Alonso op het lijstje van The Reds, maar hij besloot langer bij de nieuwe kampioen van Duitsland, Bayer Leverkusen, te blijven. Ook Rúben Amorim, coach van Sporting Lissabon, werd genoemd, maar hij lijkt momenteel tweede keus te zijn achter Slot. De coach van Feyenoord wekte vorig jaar al interesse bij Chelsea, Tottenham Hotspur en Leeds, maar besloot bij Feyenoord te blijven.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: ‘Je hoort nu: Hadj-Moussa is een verschrikkelijke jongen, er valt niet met hem te werken’

Kenneth Perez vraagt zich af of men bij Feyenoord geschrokken is van de heisa rondom Anis Hadj-Moussa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nobody
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Denk dat Slot daar prima past.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verschrikkelijk leuk dat hij een enorme stap kan maken en met veel begaafde spelers en talenten mag gaan werken! Het is hem gegund.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen