Schrijvers trekt kandidatuur ledenraad Ajax in

Ger
7 december 2010, 10:58

Piet Schrijvers stelt zich toch niet beschikbaar voor de ledenraad van Ajax. De voormalig doelman heeft zijn beslissing dinsdagochtend per aangetekende brief aan het bestuur kenbaar gemaakt.

Schrijvers reageerde aanvankelijk enthousiast op de oproep van Johan Cruijff, die meer oud-spelers in de ledenraad van Ajax wil hebben. "Maar ik ben een beetje verder gaan spitten en heb links en rechts mijn oor te luister gelegd", zegt de oud-international van Oranje tegen VI. "Hoewel ik het volledig achter de ideeën van Cruijff sta, ben ik er niet van overtuigd dat de huidige ledenraad, aangevuld met enkele oud-spelers, kracht en kennis genoeg zal hebben om werkelijk grote veranderingen bij Ajax door te voeren."

Schrijvers vreest onder meer dat de vier afgezanten van de amateurtak worden herkozen, waardoor er weer minder ruimte is voor oud-spelers. "Wil je echt iets bereiken, dan heb je zeker vijftig procent van de stemmen nodig. Waarom zou ik mijn nek uitsteken als je straks toch maar met z'n vieren vertegenwoordigd bent? Als het slecht gaat, zijn wij de eerste leden van de raad die de klappen kunnen opvangen. Daar heb ik geen zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen