Koevermans: "Hoop dat Berg zondag scoort"

11 maart 2011, 07:00   Bijgewerkt: 10 maart 2011, 23:05

Waar was PSV dit seizoen geweest met een echte goalgetter? Die vraagt dringt zich langzaam maar zeker op in Eindhoven. Ook tegen Glasgow Rangers werd duidelijk dat de huidige spits, Marcus Berg, vorm en misschien ook wel kwaliteit mist. Hij miste een handvol kansen, waardoor het duel teleurstellend in 0-0 eindigde.

Onder luid gejuich van het publiek werd Berg tegen Rangers twintig minuten voor tijd vervangen door Danny Koevermans, die echter ook geen potten kon breken. Het gejuich van het publiek was echter veelzeggend, het geduld met Berg is op.

Toch vindt Koevermans niet dat de supporters zo moeten reageren. "Dat is gewoon jammer", zegt hij tegen FCUpdate.nl. De spits leeft mee met zijn concurrent. "Iedereen was er vanavond bij gebaat geweest als Marcus gescoord had. Dat gunde ik hem ook. Ik hoop voor hem echt dat hij zondag de winnende maakt, dat verdient hij."

Berg zelf blijft nuchter, al erkent hij dat zijn missers hem niet in de koude kleren gaan zitten. "Als je een paar kansen gemist hebt, gaat dat in je hoofd zitten. Ik moet gewoon scoren. Als ik vanavond in vorm geweest was, had ik er twee of drie kunnen maken en hadden we deze wedstrijd gewonnen. Heel jammer dat het niet gelukt is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen