Vertonghen: "Manchester United is fantastisch"

16 december 2011, 14:37   Bijgewerkt: 16 december 2011, 14:44

De naderende dubbele ontmoeting met Manchester United in de Europa League zorgt bij de spelers van Ajax voor gemengde gevoelens. Enerzijds kijkt iedereen uit naar de wedstrijden tegen de Engelse grootmacht, maar anderzijds beseft iedereen dat het sportief gezien niet bepaald de best denkbare tegenstander was.

De Ajax-selectie bekeek de loting samen in het spelershome. "Toen de naam Ajax viel, werd het stil en toen United uit de koker kwam, hoorde je wauw, sommigen twijfelden 'is dit nou goed of niet?", zegt Jan Vertonghen op de Ajax-website.

"Het is net zoiets als Juventus in de Europa League een paar seizoenen geleden; een mooie en sterke tegenstander. We zullen tegen Manchester United op ons best moeten te zijn", beseft de Belg zich. Zelf vindt Vertonghen de loting wel mooi. "We hebben allemaal Manchester de Champions League in 1999 en 2008 zien winnen. Ze hebben in de loop der jaren honderden goede en mooie spelers gehad. Maar in de Champions League hebben we laten zien dat we mee kunnen. Manchester is fantastisch, hebben een grote trainer, grote sterren en Old Trafford is een mooi stadion. Daar kan je niet naast kijken. Natuurlijk zullen we voor een goed resultaat gaan, maar we moeten ook vooral genieten van de entourage en de sfeer."

Ajax speelt op 16 februari eerst thuis, een week later is de return op Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen