Babel: "Hele woning is overhoop gehaald"

5 november 2012, 08:16

De pijn van de nederlaag tegen Vitesse (0-2) was bij Ryan Babel zaterdag snel naar de achtergrond verdwenen. Toen hij die avond terugkeerde bij zijn huis, bleek immers dat de boel leeggeroofd was. "Het is een onbeschrijflijk vervelend gevoel als je de deur van je huis ziet openstaan", zegt de 25-jarige spits van Ajax in De Telegraaf.

"De hele woning is overhoop gehaald", vertelt Babel. "Ze hebben er een ongelooflijke puinhoop van gemaakt. Volgens de politie is dit het werk van meerdere daders."

Onder meer de Audi RS3 van Babel is ontvreemd. Hoe groot de verdere schade precies is, weet de voetballer nog niet. "Na de training zijn gisteren politiemensen bij me thuis geweest, die naar vingerafdrukken hebben gezocht, verder sporenonderzoek deden en allerlei vragen stelden. In totaal duurde dat zo’n 3,5 uur. En steeds kwam ik erachter dat er weer iets weg was, zoals mijn laptop of mijn iPad", verzucht hij.

Op Twitter verspeidde Babel zaterdagnacht al een foto van zijn gestolen auto. Hij heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor degene die zijn voertuig terugvindt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen