Tevreden Wijers: "Ajax een voetbalclub, geen bedrijf"

19 november 2012, 18:13

Met de aanstelling van algemeen directeur Michael Kinsbergen en directeur marketing Edwin van der Sar is de directie van Ajax compleet. Hans Wijers, de voorzitter van de raad van commissarissen van de Amsterdamse club, is blij met de komst van het duo. De organisatie staat nu, zegt hij in een eerste reactie.

Kinsbergen en Van der Sar vormen de directie met Jeroen Slop (financiële zaken) en oud-international Marc Overmars (directeur voetbalzaken). "We zullen als raad van commissarissen steunen waar nodig", zegt Wijers in gesprek met het ANP. "Daarnaast hebben we natuurlijk een technisch hart met Wim Jonk, Dennis Bergkamp en Frank de Boer. Daar zijn we ook erg blij mee. Ajax is een voetbalclub en geen bedrijf. Gelukkig hebben we heel veel mensen met verstand van zaken."

Kinsbergen en Van der Sar werden maandag gepresenteerd aan door Ajax zelf gekozen vertegenwoordigers van de media. Kinsbergen moet Van der Sar inwerken en zal, zodra de oud-doelman de functie in de vingers heeft, zijn functie afstaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen