Sigthórsson klaar voor basisplaats bij Ajax

13 februari 2013, 14:43

Kolbeinn Sigthórsson is klaar voor een rentree in de basis bij Ajax. Dat heeft trainer Frank de Boer van de Amsterdamse club laten weten. De IJslander zal donderdag tegen Steaua Boekarest óf drie dagen later tegen RKC aan de aftrap verschijnen.

Sighthórsson was door een schouderblessure vrijwel de hele eerste helft van de competitie niet inzetbaar. Inmiddels is hij weer fit, maar drie wedstrijden in de week spelen zit er nog niet in. Twee duels per week kan wel, zo liet De Boer weten in aanloop naar de wedstrijd tegen Steaua. Hetzelfde geldt voor Barça-huurling Isaac Cuenca, die eerder dit seizoen een zware knieblessure opliep. "Met beide spelers willen we nog niet te veel risico nemen", aldus de coach van de landskampioen.

De verwachting is dat Sigthórsson tegen Steaua Boekarest in de basis begint en dat Cuenca op de bank zit. Cuenca was afgelopen zondag tegen Roda JC Kerkrade (1-1) basisspeler, Sigthórsson kwam toen een kwartier na rust als invaller in de ploeg.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Steaua: Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind; De Jong, Poulsen, Eriksen; Lukoki, Sigthorsson, Fischer

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen