Ambitieuze Denswil: "Oranje is een droom van me"

19 oktober 2013, 12:02

Stefano Denswil maakt een stormachtige ontwikkeling door. Het vertrek van Toby Alderweireld bij Ajax vergrootte de kansen voor de jonge centrale verdediger. Denswil pakte zijn kans en wist niet alleen uit te groeien tot een vaste waarde voor de Amsterdammers, maar ook voor Jong Oranje. Het talent is ambitieus en wil in de toekomst uitkomen voor het 'grote Oranje'.

Het gaat enorm snel voor de jonge verdediger van Ajax, wat Denswil onder meer wist te bekronen met een treffer in het Champions League tegen AC Milan. De Ajacied vertelt aan Het Parool dat hij al droomt van het Nederlands elftal: "Oranje is een droom van me." Desalniettemin weet de jongeling dat dit absoluut niet vanzelf gaat: "Er kan een uitnodiging komen van meneer Van Gaal, maar dan moet ik wel dit niveau vasthouden."

Denswil is al zijn hele leven gek op voetbal en alles heeft daardoor altijd in het teken staan van zijn doel om profvoetballer te worden: "Mijn hele jeugd offerde ik op aan voetbal. Nog voordat ik op mijn zestiende mijn eerste contract tekende, wist ik al dat ik profvoetballer ging worden.", zo stelt Denswil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen