De Boer: "Ik denk dat we Celtic gaan pakken"

5 november 2013, 14:59   Bijgewerkt: 5 november 2013, 15:21

Voor Ajax wacht woensdag een zeer belangrijke wedstrijd. In de Amsterdam ArenA willen de Amsterdammers zich tegen Celtic revancheren na de 2-1 nederlaag in Schotland. Bij winst gaat de ploeg van trainer Frank de Boer over Celtic heen, waardoor het zicht zou blijven houden op de tweede plaats en het goede kansen blijft houden op de derde plaats, die Europa League veilig stelt. Frank de Boer heeft vertrouwen in het duel van woensdag.

“Als we zo spelen als in Glasgow maken we een goede kans om te winnen. We hebben nu ook het publiek mee natuurlijk. Ik denk dat we ze gaan pakken”, zo stelt Frank de Boer op de persconferentie in aanloop naar het duel met Celtic. Aan de inzet van de Amsterdammers zal het in ieder geval niet liggen, zo zegt Ajax-doelman Jasper Cillessen: “We gaan er alles aan doen om te winnen. De teamspirit is goed, geen irritaties, geen extra druk."

De Ajacieden willen zich een goede uitgangspositie verschaffen: “Wij willen omhoog kijken en daar horen drie punten bij”, aldus De Boer, die stelt dat verdediger Niklas Moisander nog niet kan starten bij Ajax, al keert de Fin wel terug in de selectie: “Moisander begint niet in de basis morgen. Dat is nog te vroeg als je een paar weken niet gespeeld hebt.”, geeft de Boer aan. Eventueel kan de oefenmeester opteren voor Siem de Jong in de spitspositie: “De Jong in de spits is een mogelijkheid, ik weet wat we aan hem hebben. We hebben meerdere opties centraal voorin”, weet De Boer.

Het is duidelijk dat de Amsterdammers zich op een kruispunt bevinden in de Champions League. Indien Ajax onderuit gaat tegen Celtic, dan wordt het gat met alle ploegen uit Groep H zo goed als onoverbrugbaar, met wedstrijden tegen AC Milan en FC Barcelona in het verschiet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen