De Boer: "Teleurgesteld als we geen tweede worden"

Ger
26 november 2013, 23:52   Bijgewerkt: 27 november 2013, 00:00

Trainer Frank de Boer kan zijn geluk niet op met de 2-1 overwinning van Ajax op FC Barcelona in de Champions League. De Amsterdamse club speelde voor eigen publiek een zeer sterke eerste helft, waarin een 2-0 voorsprong werd genomen. Ook na rust bleef Ajax overeind na een snelle rode kaart voor Joël Veltman.

"We hebben terecht gewonnen. We speelden een fantastische eerste helft", zegt De Boer tegen de camera van de NOS. "Alleen jammer van de rode kaart. Gelukkig hebben we de schade daarna tot één doelpunt weten te beperken." De oefenmeester vond het onnodig dat Neymar werd neegehaald door Veltman, die ingreep na een slechte terugspeelbal van Ricardo van Rhijn. "Ik ben boos op allebei. Want we hebben Jasper Cillessen ook nog. Volgens mij is de kans op een doelpunt bij een penalty groter."

Ajax is nu zeker van de derde plaats in de groep. "Maar ik ben teleurgesteld als we geen tweede worden", aldus De Boer. "Ik denk dat we ook tegen Milan een goede wedstrijd kunnen spelen. Als je dit altijd kan opbrengen, die continue druk, dan zie je dat Barcelona er ook niet kan uitkomen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen