Hoesen verkiest PAOK boven Zulte en Livorno

30 januari 2014, 18:34   Bijgewerkt: 31 januari 2014, 20:48

Danny Hoesen maakt het seizoen af bij het Griekse PAOK Saloniki. De Ajax-spits maakt op huurbasis de overstap naar de club van trainer Huub Stevens, zo heeft de zaakwaarnemer van de oud-speler van Fortuna Sittard en Fulham bevestigd.

Bij Ajax kon Hoesen maar sporadisch op speeltijd rekenen. De Limburger moet in ieder geval aanvoerder Siem de Jong en Kolbeinn Sigthorsson voor zich dulden, terwijl ook Bojan Krkic in aanmerking komt voor de spitspositie in het elftal van trainer Frank de Boer.

Ook het Italiaanse Livorno en het Belgische Zulte Waregem waren geïnteresseerd in de 23-jarige aanvaller, maar een vertrek naar Griekenland had zijn voorkeur. Bij PAOK, dat tweede staat in Griekenland, treft Hoesen onder meer zijn landgenoot Hedwiges Maduro en Maarten Martens. De Belgische oud-speler van AZ maakte eerder deze maand de overstap van de eredivisie naar de Griekse Super League.

Het huurcontract bevat geen optie tot koop. Hoesen zal dus aan het einde van het seizoen normaal gesproken terugkeren naar Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen