Sherwood baalt van De Boer-geruchten: "Leugens"

1 mei 2014, 13:55

Tim Sherwood neemt na het gedwongen vertrek van André Villas-Boas de honneurs waar bij Tottenham Hotspur. De coach vindt het maar niets dat anderen, zoals Frank de Boer, openlijk solliciteren naar de functie als manager van de Spurs, terwijl hij hoopt dat hij op White Hart Lane mag blijven werken.

"Wanneer clubs zeggen dat Tottenham daadwerkelijk met ze gesproken heeft en de trainers vervolgens stellen dat ze benaderd zijn, dan is dat teleurstellend. Dan is er ergens iemand die liegt", zegt Sherwood tegen Sky Sports News. De manager baalt van de situatie: "Ik heb nog geen persconferentie gegeven waarbij er geen andere naam genoemd werd. Maar ik moet gewoon doorgaan met waar ik mee bezig ben. Dat verdienen de fans", aldus de Spurs-manager.

Ajax en Frank de Boer klapten deze week uit de school over de interesse vanuit Londen. De Amsterdamse club stelde benaderd te zijn door de Spurs, die daaropvolgend een statement naar buiten brachten, waarin ze stelden niet met andere trainers gesproken te hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen