Moisander: "Mooi om me weer met Zlatan te meten"

17 september 2014, 09:19

Niklas Moisander krijgt vanavond (woensdag) in de thuiswedstrijd tegen Paris Saint Germain een loodzware opdracht: Zlatan Ibrahimovic afstoppen. De Finse verdediger van Ajax heeft er vertrouwen in dat hij de Zweedse ster van het scoren af kan houden. Hij heeft geen slapeloze nachten gehad, zo zegt hij in De Telegraaf: "Ik slaap altijd goed."

"Met Finland speelde ik twee keer eerder tegen Zlatan", herinnert Moisander zich nog. "Eén keer had ik als linksback niet zo veel met hem te maken, maar ging het met ons elftal niet goed. We verloren met 5-0 en hij scoorde drie keer. De andere keer ging het iets beter (1-2 verlies, red.). Ik vind het mooi om me nu weer met hem te meten. Hij is heel sterk en heeft een goede techniek. Dat maakt hem één van de beste spitsen ter wereld. We moeten als team goed verdedigen, want één tegen één zal niemand hem stoppen", beseft de Fin.

Frank de Boer, de coach van de Ajacieden, vindt dat de verdedigers van Ajax alle toegestane middelen moeten inzetten om de Zweed af te stoppen: "Onze verdedigers moeten proberen Zlatan uit te schakelen. Ik geef ze mee dat ze respect, maar geen ontzag moeten hebben. Ze moeten zover gaan tot de scheidsrechter toelaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen