Sigthórsson gevierde man bij Ajax: "Was wel eens tijd"

28 september 2014, 12:10

Zijn concurrent Arkadiusz Milik scoorde midweeks zes keer in de bekerwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer (0-9 winst), maar in de competitiewedstrijd tegen NAC Breda (2-5 winst) stond Kolbeinn Sigthórsson weer aan de aftrap. De IJslandse spits deed tot drie maal toe een duit in het zakje met een treffer en was dan ook zonder twijfel de gevierde man bij de regerend kampioen.

Het feit dat Milik zes keer het net vond in de beker zorgde niet voor een extra prikkel bij Sigthórsson, zo gaf de spits na afloop van de wedstrijd aan voor de camera's van FOX Sports. "Nee, ik vond zelf dat het wel eens tijd was. Ik wil me altijd graag laten zien en dat is nu gelukkig gelukt", aldus de IJslander, die drie keer scoorde, maar wel een strafschop onbenut liet.

"We hebben het als ploeg goed gedaan en hadden zelfs nog vaker kunnen scoren. Ook ik, die strafschop raakte ik helemaal verkeerd bijvoorbeeld", zegt Sigthórsson. "Maar het was een fijne avond voor mij. Ja, ik reken erop dat ik dinsdag tegen Apoel Nicosia ook weer mag beginnen. Ik wil alles spelen voor Ajax", glimlacht de spits.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen