Fraser hoopt: "We kunnen het Ajax moeilijk maken"

28 november 2014, 22:52

ADO Den Haag presteert zeer wisselvallig in de Eredivisie. Er zijn de nodige succesjes en lichtpuntjes, maar het algemene beeld is tot dusver nog niet heel positief. Dat vindt ook Henk Fraser, de trainer van de club uit de Hofstad. Hij beseft dat zijn ploeg nog niet echt in goeden doen is, maar denkt dat er zondag tegen Ajax wel een goed resultaat in zit.

"Ik denk dat vorig seizoen en ook dit seizoen duidelijk te zien is dat de ploegen die wat minder draaien ook in staat zijn om het de betere tegenstanders moeilijk te maken", vertelde Fraser in aanloop naar Ajax-thuis tegen Omroep West. "Wij kunnen helaas van eenieder verliezen, maar we kunnen het eenieder ook moeilijk maken. Zelfs Ajax. Als je ze onder druk zet, dan liggen er mogelijkheden", weet de ADO-trainer.

Vorige week werden de ADO-speler beticht van een gebrek aan mentaliteit, na de verloren uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (3-1). "Ik denk dat we in een aantal wedstrijden te weinig veerkracht hebben getoond", erkent Fraser. "Tegenstanders doen er soms een schepje bovenop en zijn dan de bovenliggende partij. We moeten laten zien dat we strijd kunnen leveren. Het belangrijkste is dat we elkaar steunen en onszelf pijn willen doen", besluit de keuzeheer van ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen