Ajax ving opnieuw bot bij Milan-speler Van Ginkel

4 februari 2015, 14:34   Bijgewerkt: 4 februari 2015, 15:03

Ajax heeft in de afgelopen transferperiode opnieuw een poging gewaagd om Marco van Ginkel binnen te halen. Maar evenals de voorgaande keren toen de Amsterdammers interesse toonden, kwam het niet tot een transfer. Van Ginkel gaf er de voorkeur aan om bij AC Milan te blijven, zo vertelde Frank de Boer woensdag.

In de zomer van 2013 zat Ajax ook al achter Van Ginkel aan, maar de middenvelder werd toen door Vitesse verkocht aan Chelsea. Na een door blessureleed teleurstellend verlopen eerste seizoen op Stamford Bridge klopte Ajax opnieuw aan bij de tweevoudig international, maar een half jaar geleden koos Van Ginkel voor een overstap naar AC Milan. Ook nu bleek het voor Ajax niet mogelijk om de middenvelder binnen te halen.

In de laatste week van de winterse transferperiode haalde Ajax in de persoon van Daley Sinkgraven wel een andere middenvelder. De kans is groot dat hij tegen AZ in de basis begint. "Sinkgraven kan tevreden terugkijken op zijn eerste training. Hij zou ook kunnen spelen morgen", verklapte coach De Boer daags voor het duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen