Milik en Cillessen zijn het eens: "Winst voornaamste"

20 februari 2015, 00:00   Bijgewerkt: 19 februari 2015, 23:54

Ajax speelde donderdag in de Europa League-tweede ronde tegen Legia Warschau (1-0 winst) een goede eerste helft, maar een beduidend mindere tweede. Arek Milik, door een treffer voor rust de matchwinner, had daar geen verklaring voor.

"Voor rust speelden we goed, maar de tweede helft was er één om snel te vergeten. Het overkomt ons vaker, maar het is moeilijk te zeggen waardoor dat komt", aldus Milik bij RTL7. "Of we gelukkig hebben gewonnen? Ja, op basis van de tweede helft wel. De eerste 45 minuten waren voor ons, de tweede 45 minuten voor hen. Maar goed, wij hebben gewonnen. Dat is het belangrijkste." Dat Milik tegen een Poolse ploeg speelde, vond hij niet bijzonder. "Het was de eerste keer, maar ik wil verder komen in dit toernooi. Dus dan moet je dat vergeten."

Jasper Cillessen was in de tweede helft belangrijk voor Ajax met een aantal goede reddingen. "Dit was wel een wedstrijd met twee gezichten, ja", beaamde de doelman. "We hebben na rust veel te makkelijk kansen weggegeven. Gelukkig dat ik die ballen mocht pakken. Hoe? Ik doe er alles aan, het is instinct. Niet dat ik denk: 'ik ga het zus of zo doen'. Wellicht komen we goed weg, maar we scoren één keer en daar gaat het om. Bovendien hebben we de nul gehouden en dat is belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen