Milik: "Had niet verwacht dat het zo eenvoudig zou zijn"

27 februari 2015, 12:03

Arkadiusz Milik was donderdagavond weer de grote man bij Ajax. De Poolse aanvaller maakte in het eerste deel van het tweeluik met Legia Warschau al de enige treffer van de wedstrijd, in de return in zijn vaderland maakte hij er twee in de comfortabele 0-3 zege van de Amsterdammers. Tijdens zijn periode als speler van Górnik Zabrze scoorde hij in drie duels nul keer tegen de Poolse kampioen, nu lukte hem dus driemaal in twee optredens.

"Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het zo eenvoudig zou zijn", sprak Milik na afloop van de ruime overwinning in het lege stadion in Warschau. "Legia kreeg geen grip op ons, we hadden alles onder controle. We maakten twee snelle doelpunten en dat was het kantelpunt. Legia kon aanvallend geen vuist maken en wij speelden prima", aldus de Poolse goalgetter.

Een vaste waarde is Milik nog niet echt bij Ajax, maar hij heeft al wel duidelijk laten zien dat hij een neusje voor de goal heeft. "Ik ben blij dat ik weer twee keer gescoord heb, maar voor mij is elk doelpunt belangrijk. Of het nou in de Europa League is of tegen een vierdeklasser, een doelpunt is een doelpunt. Het belangrijkste is dat we door zijn naar de achtste finale. Er is echter geen tijd om feest te vieren, zondag spelen we de zeer belangrijke wedstrijd tegen PSV."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen