Veltman blijft bij Ajax: "Nog niet toe aan stap hogerop"

3 maart 2015, 12:14

Niet alleen coach Frank de Boer, maar ook Joël Veltman gaf afgelopen week aan dat hij volgend seizoen in de Amsterdam ArenA werkzaam zal zijn. De verdediger kondigde dit na de met 1-3 gewonnen topper tegen PSV van afgelopen zondag aan. De Ajacied is zeer tevreden over de wijze waarop hij teruggekomen is van de hamstringblessure die hem een tijdje parten speelde.

''Ik ben nog niet toe aan een stap hogerop. Ik wil dit niveau eerst vasthouden en het volgend jaar ook weer een heel jaar laten zien. Als ik dat heb gedaan, dan kunnen we pas verder kijken en kan er van alles gebeuren", zegt Veltman voor de camera van Ajax TV. ''Ik kan hier nog heel veel leren. Volgend jaar hoop ik gewoon een stabiele factor te zijn", aldus de verdediger.

Veltman is een echte voetballende verdediger, die daarom goed bij de filosofie van Ajax past. Hij is een vaste waarde in het team van De Boer. Toevallig of niet, de Amsterdammers zijn sinds de rentree van de verdediger aan de betere hand. "Na twee wedstrijden ga ik niet zeggen dat het door mij komt", blijft hij zelf bescheiden. Voor de kraker tegen PSV won Ajax met 0-3 bij het Poolse Legia Warschau.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen