Ajax zonder Milik, Sigthórsson op de weg terug

6 maart 2015, 14:10

Arek Milik zal komende zondag niet in de spits staan bij Ajax, in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. De Poolse aanvaller is nog niet voldoende hersteld van de hamstringblessure die hij vorige week opliep in de met 1-3 gewonnen topper tegen PSV.

"Arek Milik is er niet bij zondag", bevestigde trainer Frank de Boer op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Excelsior. De coach denkt dat de Poolse international komende week wel in actie kan komen in de Europa League-wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. "Misschien redt hij donderdag wel. Het is niet heel ernstig."

Kolbeinn Sigthórsson komt er weer aan, zei De Boer. "Hij is ook zo goed als fit. We gaan kijken of hij maandag bij Jong Ajax zijn eerste minuten kan maken", aldus de Ajax-keuzeheer, die positief is over de fysieke gesteldheid van Davy Klaassen. "Hij kan zondag beginnen, ik denk ook dat hij de hele wedstrijd kan spelen", aldus de Boer. De middenvelder wordt aan het einde van het seizoen geopereerd aan zijn buikwand.

De Boer is wel tevreden met de fysieke ontwikkelingen bij Ajax. 'Ik denk dat we een stuk verder zijn. Thulani Serero zou volle bak kunnen, evenals Joël Veltman en Anwar El Ghazi. Ook Nicolai Boilesen kan alles volle bak voor zijn kiezen krijgen. Van Ricardo Kishna moeten we afwachten of drie wedstrijden in acht dagen redt. Maar ook Ricardo heeft fysiek stappen gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen