Sneijder op visite bij Ajax: "Van de Beek valt me op"

10 januari 2016, 11:37

Er stond zondagochtend een opvallend persoon te kijken bij de training van Ajax. Wesley Sneijder kwam even buurten bij zijn oude club, die momenteel op trainingskamp is in Turkije. De middenvelder van Galatasaray maakte een aantal jaren geleden furore bij de Amsterdamse club en denkt dat een huidig talent in de selectie weleens in zijn voetsporen kan treden.

Sneijder ziet het helemaal zitten in Donny van de Beek, die dit seizoen debuteerde in de hoofdmacht van Ajax. "Al voor zijn debuut hoorde ik goede verhalen over hem en nu weet ik waarom", laat de Oranje-international optekenen door Voetbal International. "Het is goed om te zien dat er weer veel nieuw talent opstaat bij Ajax."

Als geen ander weet Sneijder hoe het is om bij Ajax door te breken. "Ik weet hoe spannend dat is. Er komen in die beginfase veel zenuwen bij kijken. Juist de grote talenten kunnen dat omzetten in kwaliteit. Dat is wat je nu weer ziet gebeuren", vindt de 31-jarige middenvelder.

Ajax gaat halverwege het seizoen aan kop in de Eredivisie, met drie en vijf punten voorsprong op respectievelijk PSV en Feyenoord. Sneijder denkt dat het wel goed komt met de kampioensschaal. "Ajax heeft de breedste selectie en de meeste kwaliteit. Ik verwacht dat ze kampioen worden", besluit de Galatasaray-speler.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen