Cerny: "Twente-treffer mooier dan goal tegen Celtic"

3 mei 2016, 16:21

De naam van Vaclav Cerny stond zondagmiddag verrassend in de basiself van Ajax voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De jonge buitenspeler luisterde zijn eerste basisplaats in Ajax 1 bovendien ook nog op met de belangrijke openingstreffer. Op de site van Ajax blikt de Tsjech terug op de goal tegen de Tukkers.

"Na de heerlijke actie van Joël Veltman, waarin hij de bal goed pakte en die naar mij doorstuurde zag ik een drie-tegen-drie situatie, maar ik was in volle snelheid en dacht niet aan stoppen. Ik denk dat de verdediger van Twente dacht dat ik naar mijn linkerbeen zou gaan, maar ik schoot met rechts. Als ik eerlijk ben was het gevoel van deze goal mooier dan in de uitwedstrijd tegen Celtic", doelt Cerny op de treffer die hij dit seizoen maakte in de groepsfase van de Europa League.

De jonge buitenspeler kijkt met een goed gevoel terug op deze voetbaljaargang. "Ik ben positief over het seizoen. Ik heb veel wedstrijden op een hoger niveau dan vorig jaar kunnen spelen, kon veel minuutjes met Ajax 1 spelen en heb ook nog mijn Europa League-debuut gemaakt. Wat dat betreft was het een topseizoen, alleen had ik gewild dat ik meer zou scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen