Guardado mogelijk zonder prijzen: "Een goed seizoen"

7 mei 2016, 13:56

Hoewel de kans reëel is dat PSV het seizoen 2015/16 zonder tastbare prijs afsluit, is middenvelder Andrés Guardado niet ontevreden over het seizoen van de Eindhovenaren. Volgens de Mexicaan heeft de regerend kampioen een prima prestatie geleverd.

Als Ajax zondag de titel grijpt, dan blijft PSV met lege handen achter dit seizoen. Dit omdat de ploeg van Phillip Cocu ook in de KNVB Beker en de Champions League naast de hoofdprijzen greep. "Ik vind dat het sowieso een goed seizoen is", zegt Guardado desondanks in De Telegraaf. "We hebben het goed gedaan gedaan in de Champions League met sterke prestaties tegen teams als Manchester United en Atlético Madrid. In de competitie hebben we eigenlijk niet zoveel minder gepresteerd dan vorig jaar. Als dat dan niet genoeg is voor de titel, dan vind ik niet dat je ineens kunt zeggen dat we een slecht seizoen hebben gedraaid."

In de Champions League liep PSV op het nippertje de kwartfinale mis, terwijl het in de KNVB Beker in de kwartfinale op eigen veld verloor van FC Utrecht. Zondag kunnen de Eindhovenaren kampioen worden van de Eredivisie, maar het is daarvoor wel afhankelijk van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen