PSV viert kampioenschap op grootse wijze in Eindhoven

9 mei 2016, 20:51

"De onverwachte feestjes zijn altijd de mooisten", waren de woorden van Luuk de Jong maandagavond bij de huldiging van PSV in het centrum van Eindhoven. In de Lichtstad werd de kampioen van de Eredivisie vanavond op grootste wijze gehuldigd door ongeveer 100.000 supporters in de hele binnenstad.

Phillip Cocu, die ook vorig seizoen de titel pakte met PSV, had de indruk dat er meer mensen op de been waren dan vorig jaar. "Daar lijkt het wel op. Er kan echt niemand meer bij op het plein, fantastisch!" De oefenmeester is twee keer op rij kampioen geworden en hoopt dat het ook volgend jaar weer lukt om de titel te grijpen. "We gaan er alles aan doen om hier volgend jaar weer te staan", zei de oefenmeester op het podium op het Stadhuisplein tegen de fans.

Verdediger Jeffrey Bruma was dolgelukkig op het podium. "Wat is dit toch een prachtige club", schreeuwde hij. "Het is zo'n ontzettend goede beslissing geweest dat ik hierheen ben gegaan." Opluchting was het gevoel dat overheerste bij aanvoerder Luuk de Jong. "Wij als team hebben altijd het geloof gehouden en uitgesproken dat wij kampioen worden als we nog alles zouden winnen. Toch komt er op zo'n laatste dag veel druk bij kijken, maar wij zijn de beste van Nederland." 

Cocu liet overigens weten dat het nog een lange avond gaat worden voor de staf en selectie van PSV. "Wij gaan vannacht niet slapen", lachte de trainer van de kampioen van de Eredivisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen