"PSV, Ajax, Brugge en Anderlecht zijn héél interessant"

30 juni 2016, 08:20

Het is geen geheim dat Nicolas Lombaerts bij Ajax en PSV op het lijstje staat om de verdediging eventueel te komen versterken. De 31-jarige Belg staat momenteel nog onder contract bij Zenit Sint-Petersburg, maar wil vanwege zijn zwangere vrouw graag dichter bij huis voetballen.

Lombaerts is al negen jaar speler van Zenit, maar hoopt toestemming te krijgen om uit Rusland te vertrekken. De verdediger heeft genoeg opties, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Santosh Verhulst tegenover Het Nieuwsblad. "Er is interesse van twee clubs uit China en we kregen een bod van het Mexicaanse Tigres. Ook Schalke 04, Hoffenheim en enkele Engelse clubs hebben geïnformeerd. Maar omdat zijn vrouw zwanger is, hoopt hij dicht bij huis te kunnen spelen. Dan zijn PSV, Ajax, Club Brugge en Anderlecht héél interessant."

Een transfer naar de Benelux, of zelfs naar Nederland, behoort dus absoluut tot de mogelijkheden. "Feit is wel dat Zenit zijn waarde nog erkent en een transfersom vraagt die niet evident is voor een 31-jarige", noemt de zaakwaarnemer van Lombaerts een behoorlijk groot struikelblok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen