Trainerswissel doet El Ghazi goed: "Ik was niet blij"

9 juli 2016, 09:14

Anwar El Ghazi is er niet rouwig om dat er met Peter Bosz vanaf komend seizoen een nieuwe trainer voor de groep staat bij Ajax. Onder Frank de Boer kende de buitenspeler een moeizaam laatste seizoen en hij voelde het vertrouwen van de oefenmeester niet in Amsterdam. "Met mijn rol was ik niet blij."

Het was bij Ajax stuivertje wisselen op de aanvalsposities. "Met mijn rol op het einde was ik niet blij. De trainer zag het wat minder in me zitten", vertelt hij in Het Parool. "Ik wil geen reserve zijn, al heb ik als invaller mijn waarde gehad. Ondanks het feit dat ik niet alles heb gespeeld, staan er toch elf goals en drie assists achter mijn naam. Dat is mooi. Zoek maar eens een buitenspeler van twintig jaar die snel en sterk is en elf keer scoort."

Onder Peter Bosz heeft hij de kans om weer een vaste basisplaats af te dwingen. "Er is bij Ajax voor mij nu wat meer concurrentie dan een jaar geleden. Behalve Lasse Schöne zit ook Vaclav Cerny bij de groep. Prima. Ik zal het toch zelf moeten laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen